Sonya Daily Skincare System

FOREVER staat bekend om de kwaliteitsproducten. Van Aloë drank tot afslank systemen. Forever blijft ontwikkelen, zo is het Sonya  assortiment nu helemaal bij de tijd.


Maak kennis met Sonya daily skincare system! Gezichtsverzorging speciaal ontwikkeld voor de gecombineerde huid.

 • Geavanceerde formules op basis van gel
 • Hoge dosering aloë vera en andere botanische ingrediënten
 • Voor de gecombineerde huid
 • Mild en zacht
 • Geschikt voor alle leeftijden

Sonya daily skincare system bestaat uit:

 • Sonya refreshing gel cleanser
 • Sonya illuminating gel
 • Sonya refining gel mask
 • Sonya soothing gel moisturizer

Het is je vast opgevallen dat elke productnaam het woord ‘gel’ bevat. Dat is omdat we vier synergetisch werkende producten hebben gecreëerd, elk op basis van gel. Deze geavanceerde gelbasis is ideaal voor de gecombineerde huid. Sonya daily skincare brengt aloë samen met andere natuurlijke ingrediënten die de droge huid hydrateren en de vette huid onder controle houden. 

Gebruik als complete set om optimaal te profiteren van alle eigenschappen van het Sonya daily skincare system. De huidverzorging is speciaal ontwikkeld voor de gecombineerde huid die kan fluctueren. Sonya daily skincare system houdt niet alleen de vette huid onder controle maar hydrateert ook de droge zones.   

Zie hieronder enkele van de geweldige eigenschappen van deze huid-verbeterende producten: 

 • Sonya refreshing gel cleanser is een milde reiniger met verzorgende bestanddelen die voorkomen dat je huid uitdroogt of trekkerig aanvoelt.
 • Sonya illuminating gel stimuleert een stralende huid en frisse uitstraling.
 • Sonya refining gel mask doet zijn werk terwijl je slaapt, het masker hydrateert en verbetert de teint van de huid.
 • Sonya soothing gel moisturizer bevat meer dan 10 botanische ingrediënten, gecombineerd met collageen. Het stimuleert de vochtbalans van de huid.

Bekijk de individuele productpagina’s voor meer informatie over de verschillende formules.

Werken aan schoonheid? Werk ook aan de schoonheid van binnenuit. Met als resultaat: de producten geven u een stralende, gehydrateerde huid die er jonger uitziet én jonger aanvoelt.

Lees hieronder meer over de indhoud van deze prachtige set. Bestellen gaat eenvoudig online, bezorgen gaat bij u thuis of via een kiala punt. Betalen kan via iDeal. 

Wilt u meer weten? Hier kunt u de online brochure vinden of neemt u gerust contact op, want er is veel mogelijk en iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid, verdient persoonlijke aandacht. Mail: info@bestel-aloevera.nl

Bestel de gehele set in één keer: Webshop - Sonya Daily Skincare System

REFRESHING GEL CLEANSER - Is een milde reiniger met verzorgende bestanddelen die voorkomen dat je huid uitdroogt of trekkerig aanvoelt.

LEES MEER

ILLUMINATING GEL - stimuleert een stralende huid en frisse uitstraling.

LEES MEER

REFINING GEL MASK - doet zijn werk terwijl je slaapt, het masker hydrateert en verbetert de teint van de huid.

LEES MEER

SOOTHING GEL MOISTURIZER - bevat meer dan 10 botanische ingrediënten, gecombineerd met collageen. Het stimuleert de vochtbalans van de huid.

LEES MEER

Hoe te bestellen / kopen - Forever Living Products hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Om deze reden kopen veel eerste klanten de producten rechtstreeks bij een contactpersoon (ook wel genoemddistributeur of Forever Business Owner).

Het gemak dient de mens: Ervaring leert dat veel herhaal aankopen gaan vaak via het internet. De betaling is veilig (o.a. via iDeal of credit kaart) en de levering is snel naar u thuis of naar een kiala punt. Ons maakt het niet uit, de keuze is aan u.

LEES MEER