Is Aloe Vera Drank drinken gezond of gevaarlijk?

De ALOE VERA drank van Forever living is zeker gezond! De drank zit bomvol goede gezonde ingrediënten, die het lichaam heel breed ondersteund. Behalve ikzelf, zijn er heel veel mensen in Nederland die er dagelijks baat bij hebben. En internationaal nog veel meer.
 
Q) Maar ik hoor wel eens dat Aloë Drank alleen tijdelijk mag?
A) Dat kan kloppen, want niet alle Aloe is van dezelfde aloe vera kwaliteit. Je kan 100% aloe vera hebben staan op het potje/drankje/smeerseltje en toch niet hetzelfde product krijgen. Even een vergelijking met een drankje: Je kan een appel of peer of stuk groente nemen uit de supermarkt en in zijn geheel (zonder voorbereiding) in de blender doen, of je kan bewust kiezen voor een goed gegroeid stuk groente/fruit en vervolgens alleen de lekkerste delen van het fruit/groente te nemen om daar vervolgens iets lekkers van te maken. Beiden 100% smoothy/drankje, maar toch niet hetzelfde.
 
Q)  Hoe zit het met Aloë Vera die je maar twee weken mag drinken?
A) Deze producten zijn gewoon in de winkel te koop. Ook bij sommige natuurzaken of 'groene' winkels. Lees goed het etiket, dit zou bij de gebruiksaanwijzing moeten staan. Neem die melding wel serieus, want wanneer u deze hierna dagelijks blijft gebruiken, is de kans op (bijvoorbeeld) overmatig laxerende werking zeker aanwezig. Forever Aloe Vera dranken mogen dagelijks worden genuttigd.
 
Q) Wat maakt dan het verschil?
Bij de Aloe Vera dranken is het belangrijk om te weten welk deel van de aloe vera plant wordt gebruikt. Wordt het hele blad gebruikt, zowel de buitenkant als de binnenkant, dan komt ook de ongewenste stof aloïne in de drank. De reden dat sommige fabrikanten dit 'wel' doen, is omdat deze manier van fabriceren/verwerken heel goedkoop is. 
 Daarnaast zou ik (persoonlijk) aloe vera dranken mijden waar veel zoetstoffen in zitten. Deze kunnen niet heel gezond zijn. Dus haal je een (goedkoop) aloe vera drankje in de supermarkt die 'lekker' zoet smaakt, grote kans dat deze dan vol zit met toevoegingen.
 
 Conclusie: De Forever aloe vera dranken kunt u veilig drinken en zijn zeker gezond!
 
 Meer weten: lees hier verder over de Aloe Dranken
  of Bestel direct bij Forever - 30 dagen niet tevreden geld terug - retourrecht - veilig betalen !

Aloe Vera Dranken - Geniet van de voordelen van aloe vera in verschillende gezonde variëteiten van verse, gestabiliseerde aloe vera gel. Het hoofdbestanddeel van alle variëteiten is de pure aloe vera gel, welke een rijke aanvulling vormt op gezonde voeding. Drink een van deze dranken dagelijk om de spijsvertering en de opname van voedingsstoffen te bevorderen, om vitamines, mineralen en aminozuren toe te voegen aan uw dieët. En om, voor alles, een goede en gezonde manier van leven na te streven.

LEES MEER

FOREVER PURE ALOE DRANK - Pure gestabiliseerde aloë vera gel die de natuurlijke gel uit de plant met 200 verschillende bouwstoffen zo goed mogelijk benadert. Deze rijke bron van voedingsstoffen biedt de perfecte aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon. Helpt de immuniteit te verhogen, stimuleert de spijsvertering en zorgt voor een fitter gevoel. Drink het om een gezonde levensstijl te ondersteunen en om lekker in uw vel te zitten.

LEES MEER

FOREVER ALOE BERRY NECTAR - Alle voordelen van Forever Aloe Vera Gel gecombineerd met een zoet mengsel van appel en cranberry sap. Deze drank smaakt fris en fruitig en is erg populair bij kinderen.

LEES MEER

FOREVER ALOE BITS N PEACHES - Aloe Bits N’ Peaches bevat, naast alle voordelen van de Forever Aloe Vera Gel, ook stukjes voedingsrijk aloë vera vruchtvlees, gedrenkt in perzikconcentraat. Door de aangename smaak van zongerijpte perzikken is de drank ideaal voor het hele gezin.

LEES MEER

FOREVER FREEDOM - Forever Freedom bevat naast alle voordelen van de Forever Aloe Vera Gel ook MSM, glucosamine en chondroïtine. Hiermee is het niet alleen een perfecte basis aanvulling van voedingstoffen maar ook de ideale drank voor sporters en voor iedereen die ook op oudere leeftijd nog actief wil blijven. 

LEES MEER

Hoe te bestellen / kopen - Forever Living Products hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Om deze reden kopen veel eerste klanten de producten rechtstreeks bij een contactpersoon (ook wel genoemddistributeur of Forever Business Owner).

Het gemak dient de mens: Ervaring leert dat veel herhaal aankopen gaan vaak via het internet. De betaling is veilig (o.a. via iDeal of credit kaart) en de levering is snel naar u thuis of naar een kiala punt. Ons maakt het niet uit, de keuze is aan u.

LEES MEER