Aloë Vera is een geschenk uit de natuur. Forever brengt het naar u.

FOREVER probeert alle kwaliteit uit de natuur naar u te brengen! Dat gaat niet zomaar, dat kan alleen wanneer je alles (of zoveel mogelijk) onder volledige controle hebt. Om deze reden heeft Forever plantages in de Amerikaanse staat Texas en de Dominicaanse Republiek. Doordat Forever de plantages zelf beheren is er volledige controle over de planten, de bewerking van de grond, de oogst en het verwerken van de aloë vera. Zo weet Forever dat alleen de beste Aloë Vera in de producten worden gebruikt. Bij forever geen gevaarlijke aloe vera dranken. Alleen de hoogste kwaliteit voor de beste ervaringen!

HISTORIE Aloë vera was al bekend in de beschavingen van de Oude Grieken, Romeinen, Babyloniërs, Indiërs en Chinezen. Al duizenden jaren wordt de plant gebruikt vanwege haar gunstige werking. Een legende suggereert dat Alexander de Grote werd overgehaald om het eiland Socotra in de Indische Oceaan te veroveren, om grote hoeveelheden aloë vera te verzamelen voor zijn gewonde soldaten. In 1964 stelde dr. Bill Coats, een apotheker uit Dallas in de Amerikaanse staat Texas, zich als doel de voordelen van aloë vera aan de wereld kenbaar te maken. Vier jaar later had hij een stabilisatieproces ontwikkeld dat de gel behoedt voor de schadelijke effecten van oxidatie. Dr. Coats wijdde zich aan het ontrafelen van de biologische samenstelling van de plant en bereikte waar nog niemand in was geslaagd: het aan de plant onttrekken en op natuurlijke wijze stabiliseren van de gel, waarbij de kracht en heilzame eigenschappen van aloë vera optimaal bewaard blijven. Het stabilisatieproces van dr. Coats is gepatenteerd en is eigendom van Forever Living Products International (Aloe Vera of America). 

VDV: Forever Living Products is wereldmarktleider in hoogwaardige aloë vera en bijenproducten en één van de meest toonaangevende netwerkmarketing bedrijven. Het bedrijf is opgericht in 1978 door Rex Maughan en opereert als private onderneming vanuit het Amerikaanse hoofdkantoor met groot en groeiend succes in meer dan 158 landen, met een jaaromzet van meer dan 2,5 miljard dollar. Wereldwijd zijn enkele miljoenen zelfstandige Business Owners actief met het genereren van bekendheid voor onze producten en de daarmee verbonden inkomensmogelijkheden. Ook in de Benelux zijn honderden mensen actief en worden daarbij ondersteund door het Benelux hoofdkantoor in Baarn (NL).

Wilt u meer weten? Hier kunt u de online brochure vinden of neemt u gerust contact op, want er is veel mogelijk en iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid, verdient persoonlijke aandacht. Mail: info@bestel-aloevera.nl

BETALEN - Veilig online; iDeal / Credit kaart, alle reguliere banken.

LEES MEER

NORMEN - Forever belooft om de best beschikbare producten op de markt te brengen. Wij houden ons aan de hoogst beschikbare normen en als we ze niet kunnen vinden, definiëren wij ze zelf. Er zijn industrienormen, overheidsnormen en tot slot zijn er de Forever normen - de hoogst beschikbare normen. Wij bezitten onze eigen plantages, fabrieken en distributie. Gedurende het gehele teelproces tot en met de distributie van het eindproduct wordt de kwaliteit nauwlettend in de gaten gehouden door Forever's regelmatige kwaliteitscontroles. Alleen zo kan de zuiverheid van onze gel, die de basis vormt voor onze eersteklas kwaliteitsproducten, worden gegarandeerd. Van Plant naar Product naar U.

LEES MEER

GARANTIE - GARANTIEREGELING VOOR KLANTEN
Klanten wordt 100% producttevredenheid gegarandeerd. Binnen dertig (30) dagen na de aankoopdatum kan een klant:
(a) een nieuw, vervangend product ontvangen voor een product dat gebreken vertoont; of
(b) de aankoop annuleren, het product retour zenden en een volledige restitutie ontvangen.
In alle gevallen dient hiervan op correcte wijze mededeling te worden gedaan en is een bewijs van de aankoopdatum en het tijdig retour zenden van het product vereist, in te leveren bij de aankoopbron. Forever behoudt zich het recht voor om herhaaldelijke retourzendingen te weigeren. Als Forever producten worden gekocht van of via een Forever Business Owner, is die Forever Business Owner primair verantwoordelijk voor het tevredenstellen van de klant door omruilen van het product of restitutie van het geld. In het geval dat er een verschil van mening ontstaat, zal Forever vaststellen wat de feiten zijn en het probleem oplossen.

LEES MEER

Hoe te bestellen / kopen - Forever Living Products hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Om deze reden kopen veel eerste klanten de producten rechtstreeks bij een contactpersoon (ook wel genoemddistributeur of Forever Business Owner).

Het gemak dient de mens: Ervaring leert dat veel herhaal aankopen gaan vaak via het internet. De betaling is veilig (o.a. via iDeal of credit kaart) en de levering is snel naar u thuis of naar een kiala punt. Ons maakt het niet uit, de keuze is aan u.

LEES MEER