Forever C9 - totaalpakket slim slank

FOREVER is bekend door haar goede, gezonde producten. Goede producten zijn essentieel voor een gezond leven. Nu kunnen er situaties zijn waarbij u niet zomaar gezondheid belangrijk, maar waar gewichtsbeheersing extra aandacht vereist.  

Speciaal voor deze situaties is er een compleet pakket (het detox C9 programma) samengesteld waarmee u een vliegende start maakt op weg naar een slankere en gezondere versie van uzelf. Dit efficiënte en makkelijk te volgen “cleansing” programma geeft u de tools in handen die u nodig heeft om vandaag een start te maken met het transformeren van uw lichaam.    

Wilt u er meer over lezen? Ga dan naar Forever Weight Care website

Er beter uitzien en beter voelen na slechts 9 dagen!

Bestel direct bij Forever - 30 dagen niet tevreden geld terug - retourrecht - veilig betalen !

C9 VANILLA NL -Met het C9 programma maakt u een vliegende start op weg naar een slankere en gezondere versie van uzelf. Dit efficiënte en makkelijk te volgen “cleansing” programma geeft u de tools in handen die u nodig heeft om vandaag een start te maken met het transformeren van uw lichaam.

LEES MEER

C9 CHOCOLATE NL - Met het C9 programma maakt u een vliegende start op weg naar een slankere en gezondere versie van uzelf. Dit efficiënte en makkelijk te volgen “cleansing” programma geeft u de tools in handen die u nodig heeft om vandaag een start te maken met het transformeren van uw lichaam.

LEES MEER

Hoe te bestellen / kopen - Zijn de producten op? Onderdelen uit de set zijn los te bestellen! Forever Living Products hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Om deze reden kopen veel eerste klanten de producten rechtstreeks bij een contactpersoon (ook wel genoemddistributeur of Forever Business Owner).

Het gemak dient de mens: Ervaring leert dat veel herhaal aankopen gaan vaak via het internet. De betaling is veilig (o.a. via iDeal of credit kaart) en de levering is snel naar u thuis of naar een kiala punt. Ons maakt het niet uit, de keuze is aan u.

LEES MEER