De beste prijs Aloë Vera producten - FOREVER

VRAGEN over de prijzen van Aloë Vera komen heel veel voor. Is Aloe Vera gevaarlijk of gezond? Terecht ook want alles moet kunnen worden uitgelegd. Op deze pagina geeft ik hoe/waarom de prijs van de Aloë Vera soms zo verschillend is. Wat ik ook kan vertellen is dat vele gebruikers van de Forever Living Products graag de producten betalen/kopen omdat zij er veel baat bij hebben. En gezondheid, lekker in je vel zitten, dat is tenslotte onbetaalbaar.

Zit je nog met vragen, mail mij dan (zie onder).

VERGELIJK KWALITEIT - Elk product heeft zijn prijs en de eigen kwaliteiten. Gaat u producten vergelijken op basis van prijs, vergelijk dan ook de kwaliteit. Doet u dat niet, dan zijn het letterlijk appels en peren die u vergelijkt. Ja het is fruit, maar dat is dan ook de belangrijkste overeenkomst. Daarnaast geeft Forever 30 dagen niet tevreden garantie. Dus wat dat betreft, kunt u het zonder zorgen gewoon zelf ervaren.

LEES MEER

PRODUCTIE/CLAIMS - De Forever Living producten zitten vol met Aloë Vera. En niet zomaar Aloë Vera, de juiste onderdelen van de plant. Want dezelfde plant op een andere "bereidingswijze" kan nogsteeds evenveel Aloë Vera bevatten en alsnog minder effectief zijn. Andere verwerkingstechnieken kunnen sneller en goedkoper, maar door juist alleen de juiste manier van oogsten, transporteren, stabiliseren en de goede onderdelen van de plant te gebruiken staat Forever in voor de kwaliteit van de producten. Dat maakt het een sterk merk. Wie kan u overtuigen, simpel: de producten. Ervaar het zelf.

LEES MEER

VERGELIJK - Alle producten zijn van echte A kwaliteit. Ook wanneer u de de niet Aloë Vera producten gaat gebruiken/vergelijken, denk aan de voedingssupplementen of de make-up/Sonya lijn. Dan nodig ik u uit om het zelf te gebruiken en ervaren/vergelijken met andere producten. Ik wil geen namen noemen van bedrijven, maar er zijn "luxe" winkels in de category parfum/verzorgingsartikelen... de Forever producten zijn in vergelijking daarmee veel voordeliger en werken (naar wat ik hoor) net zo goed of beter. Een groot verschil is in ieder geval; Forever verspilt geen geld aan reclameuitingen of 'dure' winkels. De reclame van het product, is het product zelf. Want deze moet overtuigend zijn.  

LEES MEER

ERVAREN - GARANTIE - Omdat Forever in staat voor de kwaliteit, geeft Forever een 30 dagen niet tevreden geld terug garantie. Dit betekent niet dat u 30 dagen de tijd heeft om een formulier met redenen in te vullen etc etc. Heel simpel, Forever staat in voor de kwaliteit van het product. Zonder opgave van reden mag u binnen 30 dagen het product retourneren. Teruggeven aan uw contactpersoon of terugsturen naar het depot in Nederland. 100% van het productgeld krijgt u dan retour, alleen eventuele verzendkosten komen voor eigen rekening indien u gebruikt maakt van de online faciliteiten.

Niemand kan vertellen wat de Aloë doet met u, in uw lichaam. De enige die dat kan vertellen, dat bent u zelf en hierom moet iedereen, ook u, zonder zorgen de producten kunnen testen.

LEES MEER over Forever die aangesloten is bij Directe Verkoop - vereniging voor uw garantie

Hoe te bestellen / kopen - Forever Living Products hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Om deze reden kopen veel eerste klanten de producten rechtstreeks bij een contactpersoon (ook wel genoemddistributeur of Forever Business Owner).

Het gemak dient de mens: Ervaring leert dat veel herhaal aankopen gaan vaak via het internet. De betaling is veilig (o.a. via iDeal of credit kaart) en de levering is snel naar u thuis of naar een kiala punt. Ons maakt het niet uit, de keuze is aan u.

LEES MEER