Tips voor een gezonde huid

IEDEREEN wil en gezonde huid. Voor de een is het eenvoudiger dan voor de ander. Soms lijkt het vanzelf te gaan en op andere momenten lijkt het een dag taak. Maar wat helpt nu? 

Hieronder volgen een aantal tips die bij de meeste mensen positief werken voor de huid. Wel is het belangrijk een aanhouder te zijn. Want indien je echt een verandering wil doormaken, is het echt het beste om drie maanden consequent te zijn. Niet elke week of elke dag iets anders proberen, maar echt even drie maanden door gaan.

De reden; de huid is een orgaan, miscshien wel de grootste die je bezit. De huid leeft, staat nooit stil. De huid is ademt, wordt dagelijks gevoed en is ook het afvalkanaal van het lichaam. Het moet zweet en afvalstoffen naar buiten brengen. De huid wordt vanbinnenuit gevoed. Wat je ook doet, welk product je ook kiest, alleen smeren, scrubben, noem het maar op zal nooit voldoende zijn, want de huid groeit van binnen.

Om deze reden begint de echte schoonheid van binnen. Ook Forever heeft niet een paar maar heel veel kwaliteits producten die je kan aanbrengen op de huid en toch zeg ik dat mijn persoonlijke ervaring is dat de basis zit binnenin.

Wilt u meer weten? Neemt u gerust contact op, want er is veel mogelijk en iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid, verdient persoonlijke aandacht. Mail: info@bestel-aloevera.nl

Wij hopen dat uw ervaringen net zo positief zullen zijn als die van ons en de mensen om ons heen! Schroom niet om contact op te nemen. Want als wij weten wat uw situatie is, kunen wij meer vertellen!

Hier volgen de TIPS:

H2O Water - Drink voldoende! Het lichtaam bestaat voor meer dan de helft aan water. Of het nu 60% of 80% is, het grootste deel is water. Water is noodzakelijk voor het goed functioneren van het lichaam. Veel mensen weten wel dat ze voldoende moeten drinken, maar helaas blijkt dit in de praktijk toch lastig. Een tip: neem standaard een waterbeker of bidon mee met gewoon water. Je drinkt dan makkelijk meer. Meer drinken (tenminste 2 of 3 liter per dag) kost zo goed als niets en komt het lichaam zeer ten goede.

LEES MEER

Koffie & Alcohol - Met voldoende drinken bedoel ik niet de hele dag koffie drinken of aan de bier/wijn tap. Nu is er niets tegen goede kop koffie, maar let op, want koffie en alcohol werkt vochtafdrijvend. Mensen kennen wel het fenomeen na een kater: droge mond en flinke dorst. Nu is het zonder kater minder opvallend, maar drink je regelmatig koffie of alcohol, zorg er dan voor dat je voldoende water extra drinkt. 

In de warme landen wordt niet voor niets een kleine koffie/espresso geserveerd met een groot glas water. 

LEES MEER

Vitaminen - Nuttig voldoende fruit/groenten. In fruit zitten heel veel antioxidanten en deze zijn heel goed voor het lichaam. De spreuk uit oma/opa tijd eet twee stuks fruit, bevat zeker een kern van waarheid. Tegenwoordig met de massa-productie kan je beter stellen 4-8 stuks per dag. De reden voor deze verhoging is de uitputting van de grond. Biologisch voedsel eten kan een verbetering betekenen. Weet je niet zeker of voldoende binnenkrijgt, dan is de Forever Pomesteen Power misschien iets.

LEES MEER

Aloë Vera drank - Omdat de gezondheid van binnen komt, is het goed om te zorgen voor een goede voeding. Pas hierna kan je gaan werken met de diverse schoonheidsproducten. De Aloë bevat heel veel vitaminen, mineralen en aminozuren. Hierdoor wordt het lichaam, onder meer de darmen, schoon en krijgt het een goede voeding. Een goede voeding is niet de dag erna zichtbaar, want de huid heeft tijd nodig om opnieuw te worden aangemaakt. Ervaring leert dat drie maanden een mooie evaluatie periode is.

LEES MEER

Hoe te bestellen / kopen - Forever Living Products hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Om deze reden kopen veel eerste klanten de producten rechtstreeks bij een contactpersoon (ook wel genoemddistributeur of Forever Business Owner).

Het gemak dient de mens: Ervaring leert dat veel herhaal aankopen gaan vaak via het internet. De betaling is veilig (o.a. via iDeal of credit kaart) en de levering is snel naar u thuis of naar een kiala punt. Ons maakt het niet uit, de keuze is aan u.

LEES MEER