Een gezond tussendoortje

IEDEREEN wil gezond zijn en bijvoorkeur met een goed lichaamsgewicht. Bijna iedereen wil ook genieten van het leven en dat betekent af en toe iets tussendoor eten. Wat is zijn nu gezonde snacks, want zeker wanneer je op je gewicht let kan het 'hongergevoel' naar boven komen, dan wil je iets eten, maar het moet de andere inzet teniet doen.

Wilt u meer weten? Neemt u gerust contact op, want er is veel mogelijk en iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid, verdient persoonlijke aandacht. Mail: info@bestel-aloevera.nl

Hier volgen de TIPS: (gebaseerd op persoonlijke ervaring en niet op wetenschappelijke informatie)

Fruit - Fruit is een ideaal tussendoortje. Licht verteerbaar, vol antioxidanten en nog lekker ook. Voor zover ik weet kan je er niet dik van worden en er is vele variatie. Door te variëren met fruit kan je ook de darmen/ontlasting in een bepaalde richting sturen. Eet je een keer meer appels, of meer perzikken. Ga je voor peren of bessen. Vroeger zei men dat 2 stuks fruit voldoende was. Door de vermindering van voedingswaarden in fruit zit kan men denken aan eerder 6 tot 8 stuks fruit. Door fruit als tussendoortje te nemen, kom je ook direct aan de nieuwe adviezen.

Uiteraard is er veel voor te zeggen om te gaan voor biologisch-gegroeid fruit, echter als je een ongezonde snack zich afzet tegen goedkoop fruit, wint de laatste het altijd.

LEES MEER

Noten - Noten geven soms een meer vullend gevoel. Noten zitten vol met zeer diverse gezonde ingrediënten. Vitaminen, magnesium, seleen en meer. Niet alle noten bevatten dezelfde ingredienten, variëren zorgt weer voor een goede balans binnen de noten. De meeste mensen vinden noten wel lekker, bij twijfel, ga eens bij een goede notenzaak langs. Daar kunt u vast wel wat diverse noten proeven. Er is eigenlijk altijd wel iets lekkers en gezonds bij. 

LEES MEER

Forever Snack - Iedereen wil wel eens een tussendoortje, maar als je bezig bent je gewicht op peil te houden of krijgen, dan is ineens heel veel niet goed of gezond. Forever weet dit als geen ander en heeft hierom een snack/tussendoortje ontwikkeld die vol zijn van proteïne en die tevens glutenvrij is.

Daarnaast is deze er ook nog is in twee smaken: Chocolade en  Cinnamon (kaneelsmaak)

LEES MEER

Lean - Zelf met de beste bedoelingen gebeurt het toch dat er een lekkere maaltijd, tussendoortje of andere snack voorbij komt. De situatie of het honger gevoel maakt dat er even iets minder verantwoords naar binnen gaat. De Lean kan door de ingredienten bijdragen om door te helpen met het hongergevoel en de stimulering van de vetverbranding om het extra weer weg te werken. Handig voor die momenten waar het genieten, het leven gewoon door gaat. De Lean helpt daarbij.

LEES MEER

Hoe te bestellen / kopen - Forever Living Products hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Om deze reden kopen veel eerste klanten de producten rechtstreeks bij een contactpersoon (ook wel genoemddistributeur of Forever Business Owner).

Het gemak dient de mens: Ervaring leert dat veel herhaal aankopen gaan vaak via het internet. De betaling is veilig (o.a. via iDeal of credit kaart) en de levering is snel naar u thuis of naar een kiala punt. Ons maakt het niet uit, de keuze is aan u.

LEES MEER