Maarten

Contact: +31(0)6 5555 7650

info@bestel-aloevera.nl

Welke aloë vera is de beste?

UW LICHAAM en uw ervaring zijn bepalend. Als u een product gebruikt dat goed voor u is, dan heeft u waarschijnlijk het beste product voor u. Hieronder zal een aantal objectieve kenmerken opsommen waar u op kunt letten.

30 dagen niet tevreden geld terug - garantie - Ongeacht wat het product is, als het bedrijf 30 dagen niet tevreden geld terug geeft, kunt u het in ieder geval veilig proberen. Controleer wel of deze claim ondersteund wordt. Forever is bijvoorbeeld aangesloten bij de Vereniging Directe Verkoop  De garantie van niet goed geld terug, is het fundament van Forever. Met deze garantie kunt u in ieder geval altijd alle producten veilig proberen. LEES MEER

OPENHEID - Als het bedrijf geen openheid geeft, kunt u ook niet beoordelen wat de kwaliteit is. Het is als consument al lastig ook maar iets te zeggen over de kwaliteit, laat staan als het bedrijf er niet open over is. Geen magie, maar goede bedrijfsvoering is bepalend. Lees ook 'onafhankelijke' bronnen om zaken te verifiëren. Grote bibliotheken bezitten veel informatie, als ook boekenwinkels. Bekijk ook onze literatuur tips.

LEES MEER

CERTIFICAAT / HOEVEELHEID ALOË - Bekijk hoeveel Aloë Vera er in de producten zit. Is dit een klein deel (20 - 40%), of hebben we het over >80% Aloë Vera? De hoeveelheid alleen zegt nog niet zo veel, maar geeft in ieder geval een indicatie. Forever heeft het certificaat van International Aloe Science Council IASC aloe vera. Mooi om te laten zien, al geeft dit slechts een deel weer. Belangrijk is dat er regulier wordt gecontroleerd of men nog doet wat men zegt. Want qua hoeveelheid, zit er veel meer in de Forever producten dan 'slechts' noodzakelijk vor het label. U kunt ook op hun site controleren of de producten wel op de "officiële" lijst staan. Er schijn producenten te zijn die wel het label voeren, die in werkelijkheid dit label niet verdiend hebben.

LEES MEER

TOEVOEGINGEN - Als een product 90% Aloë Vera bevat, wat zijn die overige 10% ? Dit maakt heel veel uit, want deze 10% kan al het goeds teniet doen. Smaakt een aloë vera drank ontzettend zoet (en die zijn er), dan moeten er wel heel veel toevoegingen bij zitten, want Aloë is namelijk van nature bitter. Wil je dat de Aloë haar werk goed kan doen bij de darmen, dan mogen er geen suikers aan toegevoegd zijn. En zaken als aspartaam (kunstmatige zoetstof) heb je liever ook niet. Iets om over na te denken.

LEES MEER

MAXIMALE GEBRUIKSDUUR - Er zijn Aloë vera producten waar (in kleine lettertjes) op staat dat het product niet meer dan twee weken gebruikt mag worden. Met name bij Aloë Vera dranken. Deze producten zou ik links laten liggen. Als ik fruit zou kopen in de winkel waar op zou staan... niet meer dan 1 per dag of niet langer dan 1 week nuttigen, zou ik het ook links laten liggen.

De reden dat ze dit vermelden is omdat ze dan geen goede filtering hebben toegepast in het product. Dan zit er ook een deel in verwerkt van de Aloë plant die kan zorgen voor darmkrampen / diaree. Deze wijze van produceren is voordeliger, maar voor de consument niet beter. 

Een goede Aloë Vera kan je elke dag nuttigen. 

LEES MEER

PRODUCTIE - Kan het bedrijf aangeven waar de productie vandaan komt? Forever heeft alles van plant tot klant in eigen beheer. Hierdoor kan het alle onderdelen in de keten controleren op kwaliteit. En de bron, die is heel belangrijk. Je wilt tenslotte niet afhankelijk zijn van lage kwaliteit 'rest' overschotten.

Daarnaast moet de Aloë snel worden verwerkt. Dit is cruciaal, het is een vers product. De bladeren moeten zo snel mogelijk worden verwerkt en dat kan alleen maar als je het in eigen beheer hebt. 

LEES MEER

VERWERKING / STABILISATIE - Dat de plant goed is, dat is helder. Maar het moet wel lukken om alle kracht ook daadwerkelijk te benutten in het product. Er zijn verschillende verwerkingsvormen, Forever kiest voor de meest pure manier van verwerken. Direct de gel uit de bladen halen. Dit is relatief arbeidsintensief, maar de enige manier om tot de hoogste kwaliteit te komen.

Andere vormen zijn verpulveren, vriezen, drogen en weer met water oplossen. Het moge duidelijk zijn dat hierdoor kwaliteit verloren gaat. Men mag dan nog steeds spreken van 100% aloe vera, alleen de kwaliteit is dan anders. Het doet mij denken aan: fresh frozen, dat gaat niet. Het is of vers, of het is ingevroren. 

Bij Forever kiest men voor vers! Ook zijn er bepaalde patenten op de verwerking en stabilisering. 

Is aloe vera drinken gevaarlijk? -  

Zeker niet, maar wel een terechte vraag. De dranken van Forever zijn geschikt voor dagelijks gebruik! Vergelijk het gerust zelf en voor de beste indruk ervaar de producten zelf.

En heeft u vragen, kunt u altijd contact opnemen. 

Hoe te bestellen / kopen - Forever Living Products hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Om deze reden kopen veel eerste klanten de producten rechtstreeks bij een contactpersoon (ook wel genoemd distributeur of Forever Business Owner).

Het gemak dient de mens: Ervaring leert dat veel herhaal aankopen gaan vaak via het internet. De betaling is veilig (o.a. via iDeal of credit kaart) en de levering is snel naar u thuis of naar een kiala punt. Ons maakt het niet uit, de keuze is aan u.

LEES MEER