Een goede Aloë Vera tandpasta - FOREVER

TANDPASTA met Aloë Vera en zonder fluoride is (nog steeds) niet de standaard in de drogisterij. Raar eigenlijk, want al jarenlang worden deze tandpasta's gemaakt. Nu heb ik zelf niets tegen fluoride, ik kan mij herinneren dat ze het zelfs deden door 1x een extra laag aan te brengen bij de tandarts, al is dat heel lang geleden.

Maar fluoride is toch ook omstreden. Juist doordat men dagelijks (als het goed is meermaals) hieraan wordt blootgesteld. Het is niet voor niets dat het wordt afgeraden om kleine kinderen te laten poetsen met tandpasta waar fluoride in zit. Blijkbaar vind men dat gevoelige mensen (lees kleine kinderen) toch niet aan deze stof moeten worden blootgesteld. En voor volwassenen is dezelfde stof wel goed? Raar verhaal dan toch?

Maar wat is het alternatief? Forever heeft de Bright Toothgel. Persoonlijk betwijfel ik of het echt de tanden witter maakt, maar het is een frisse tandpasta die ik gerust aan mijn kinderen geef (leeftijd 1-6 jaar). Zeker omdat de kleinste nog niet kan spugen, is het fijn te weten da het niet zo erg is als deze er iets van binnen krijgt. De tandpasta is groen, dat is wel grappig. Mijn kinderen willen nu ook echt alleen die tandpasta en geen 'witte' tandpasta. Die vinden ze raar, vies en dat spoelen vinden ze niets. Ow ja, de tandards, die vind de gebitten er prima uit zien. Ik weet dat onze tandarts en onze kinderen geen wetenschappelijk onderzoek is.... maar voor ons werkt het prima!

Zit je nog met vragen, mail mij dan (zie onder) of bestel deze in de webshop.

Forever Bright Toothgel tandpasta -

Poetsen met Forever Bright Toothgel zorgt voor gezond tandvlees en perfecte mondhygiëne. De unieke nonfluoride formule bevat het juiste percentage gestabiliseerde aloë vera gel en bijenpropolis voor een effectief reinigende en verzorgende werking. Zowel kinderen als volwassenen zijn er dol op. Zeer zuinig in gebruik.

Ingrediënten:
Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized Aloe Vera Gel)*, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Chondrus Crispus Powder, Aroma, Propolis Extract, Sodium Sacharin, Acorbic Acid, Citric Acid, Limonene, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 75810.

Webshop: Eenvoudig online bestellen

PRODUCTIE/CLAIMS - De Forever Living producten zitten vol met Aloë Vera. En niet zomaar Aloë Vera, de juiste onderdelen van de plant. Want dezelfde plant op een andere "bereidingswijze" kan nogsteeds evenveel Aloë Vera bevatten en alsnog minder effectief zijn. Andere verwerkingstechnieken kunnen sneller en goedkoper, maar door juist alleen de juiste manier van oogsten, transporteren, stabiliseren en de goede onderdelen van de plant te gebruiken staat Forever in voor de kwaliteit van de producten. Dat maakt het een sterk merk. Wie kan u overtuigen, simpel: de producten. Ervaar het zelf.

LEES MEER

VERGELIJK - Alle producten zijn van echte A kwaliteit. Ook wanneer u de de niet Aloë Vera producten gaat gebruiken/vergelijken, denk aan de voedingssupplementen of de make-up/Sonya lijn. Dan nodig ik u uit om het zelf te gebruiken en ervaren/vergelijken met andere producten. Ik wil geen namen noemen van bedrijven, maar er zijn "luxe" winkels in de category parfum/verzorgingsartikelen... de Forever producten zijn in vergelijking daarmee veel voordeliger en werken (naar wat ik hoor) net zo goed of beter. Een groot verschil is in ieder geval; Forever verspilt geen geld aan reclameuitingen of 'dure' winkels. De reclame van het product, is het product zelf. Want deze moet overtuigend zijn.  

LEES MEER

ERVAREN - GARANTIE - Omdat Forever in staat voor de kwaliteit, geeft Forever een 30 dagen niet tevreden geld terug garantie. Dit betekent niet dat u 30 dagen de tijd heeft om een formulier met redenen in te vullen etc etc. Heel simpel, Forever staat in voor de kwaliteit van het product. Zonder opgave van reden mag u binnen 30 dagen het product retourneren. Teruggeven aan uw contactpersoon of terugsturen naar het depot in Nederland. 100% van het productgeld krijgt u dan retour, alleen eventuele verzendkosten komen voor eigen rekening indien u gebruikt maakt van de online faciliteiten.

Niemand kan vertellen wat de Aloë doet met u, in uw lichaam. De enige die dat kan vertellen, dat bent u zelf en hierom moet iedereen, ook u, zonder zorgen de producten kunnen testen.

LEES MEER over Forever die aangesloten is bij Directe Verkoop - vereniging voor uw garantie

Hoe te bestellen / kopen - Forever Living Products hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Om deze reden kopen veel eerste klanten de producten rechtstreeks bij een contactpersoon (ook wel genoemddistributeur of Forever Business Owner).

Het gemak dient de mens: Ervaring leert dat veel herhaal aankopen gaan vaak via het internet. De betaling is veilig (o.a. via iDeal of credit kaart) en de levering is snel naar u thuis of naar een kiala punt. Ons maakt het niet uit, de keuze is aan u.

LEES MEER