Bent u zwanger? Wilt u zwanger worden? Of bent u net zwanger af?

FOREVER maakt hoogwaardige natuurproducten die de gezondheid ondersteunen. Vanwege onze reglementen hou ik op deze website geen betoog over hoe goed het is inclusief alle succesverhalen. Dit om claims of (te) hoge verwachtingen te voorkomen.   

Wel kan ik vertellen dat in ons gezin de producten een prominente rol spelen en dat deze voor, tijdens en na de zwangerschap(pen) met liefde worden gebruikt en genuttigd. Ook hebben wij mensen uit de omgeving enkele producten kunnen aanbevelen. Oorzaak en gevolg zijn niet vast te leggen. Het enige wat we weten is dat er gezonde kinderen te wereld zijn gekomen, ook bij de mensen waar het even niet vanzelf ging.

Wat ik kan aanbevelen is om niet te wachten met het werken aan uw eigen gezondheid. Vooraf overigens zowel die van de vrouw, als van de man. In het lichaam is er een zekere klok aanwezig, wacht niet totdat deze klaar is met tikken! Werken aan de gezondheid kan niet vroeg genoeg beginnen. Net als dat men (tegenwoordig) ook adviseerd Foliumzuur te nuttigen heeft Forever goede producten die men altijd, elke dag kan en mag nemen die goed werken!

Veel staat niet in de mooie bladen van de zwangerschap. De 'minder' prettige bijeenkomstigheden. Het vrouwelijk lichaam krijgt het namelijk flink te verduren. Het extra gewicht kan een last zijn op het hele lichaam, gewrichten, spieren gaan anders zitten. Door het week worden zetten bepaalde onderdelen zich. Daarnaast alles wat daar beneden gebeurt, niet alles is even prettig. Sommige zaken, daar kan soms wel enige hulp bij wenselijk zijn. Zit u met vragen, neemt u dan contact met mij op. Ook achteraf wil men nog eens werken aan het uiterlijk, want foto's van de mooie 20-30 weken buik zie je veel, maar van de buiken week 37+ en achteraf een stuk minder.  

Aloe Vera Dranken - Geniet van de voordelen van aloe vera in verschillende gezonde variëteiten van verse, gestabiliseerde aloe vera gel. Het hoofdbestanddeel van alle variëteiten is de pure aloe vera gel, welke een rijke aanvulling vormt op gezonde voeding. Drink een van deze dranken dagelijk om de spijsvertering en de opname van voedingsstoffen te bevorderen, om vitamines, mineralen en aminozuren toe te voegen aan uw dieët. En om, voor alles, een goede en gezonde manier van leven na te streven.

LEES MEER

Gelly - Aloe Vera Gelly bestaat voornamelijk uit pure gestabiliseerde aloë vera gel en is in het bijzonder effectief bij een droge of schrale huid. Het verzacht de gevoelige plekken op de huid. In essentie gelijk aan het binnenste van het aloë vera blad, is deze 100% gestabliseerde aloë vera gel ook een ideale aftersun crème. De Gelly is onmisbaar in een EHBO-kit. De Aloe Vera Gelly draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid en biedt verkoeling.   

LEES MEER

Moisturizing lotion - Een lotion die gestabiliseerde aloë vera gel, allantoïne, abrikozenpitolie en jojobaolie bevat. Alle vier bekende hydraterende en vochtregulerende ingrediënten. Daarnaast zijn elastine en collageen toegevoegd, voor een zachte, soepele en gladde huid.

LEES MEER

Hoe te bestellen / kopen - Forever Living Products hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Om deze reden kopen veel eerste klanten de producten rechtstreeks bij een contactpersoon (ook wel genoemddistributeur of Forever Business Owner).

Het gemak dient de mens: Ervaring leert dat veel herhaal aankopen gaan vaak via het internet. De betaling is veilig (o.a. via iDeal of credit kaart) en de levering is snel naar u thuis of naar een kiala punt. Ons maakt het niet uit, de keuze is aan u.

LEES MEERExtra productinformatie: Omdat de aloe vera vele vitaminen, mineralen en aminozuren bevat kan deze veel goeds doen aan de gezondheid. Dit kan je merken in weerbaarheid/weerstand of meer energie. Ook kan het de huid (positief) beïnvloeden. Dit proces duurt veelal minstens ca. drie maanden, simpelweg omdat de aanmaak van huidcellen niet sneller gaat. Éen vernieuwing is in ca. 21-28 dagen gedaan, na drie vernieuwingen wordt het pas zichtbaar. In de eerste maand wil bij sommige mensen wel eens de huid wat minder er uit zien (in de vorm van pukkels). Dit is wel te verklaren, de huid gaat reinigen en de afvalstoffen worden afgevoerd. Dit kan intern (via blaas/ontlasting) of extern via de huidporieën. Eenmaal schoon, zal in de meeste gevallen de huid er daarna juist "schoner" uit zien. Dit werkt het beste als je elke dat de aloe vera inneemt, zodat het lichaam op regelmatige wijze wordt gevoed.