Maarten

Contact: +31(0)6 5555 7650

info@bestel-aloevera.nl

Waar koop je ze?

FOREVER streeft naar de beste producten waar iedereen dik tevreden over is, maar hoe kom je er aan?

Forever gelooft in persoonlijk contact en hierom zijn de producten niet in de winkel (retail) zoals de supermarkt of drogist te koop. De reden; het contact tussen de verkoper en product is in veel gevallen verdwenen. Alle 'verkopers' of 'ambassadeurs' zijn zelf gebruikers van de producten en kunnen er ook echt iets over vertellen. Zo is niet alleen het product goed, maar ook uw ervaring met uw contact.

Hierom kunt u de producten wel tegenkomen bij de veelal kleinere ondernemingen als een fysio, schoonheidssalon, dierenverzorger, kraamvrouw etc etc 

Wilt u meer weten? Neemt u gerust contact op, want alle vragen beantwoord ik graag; Mail: info@bestel-aloevera.nl

Wij hopen dat uw ervaringen net zo positief zullen zijn als die van ons en de mensen om ons heen! Schroom niet om contact op te nemen. Want als wij weten wat uw situatie is, kunen wij meer vertellen!

Persoonlijk contact - Waarom niet in de supermarkt of bij de drogist? Simpel, elke vorm van binding tussen verkoop-medewerker (vaak in loon dienst) en het product (Forever Living Products) is verdwenen. Forever wil graag dat de persoon die u helpt, weet waarover hij of zij spreekt. Om deze reden kunt u de producten wel tegenkomen bij kleine bedrijven (vaak ZZP'ers) zoals schoonheidssalons, tandartsen, fysiotherapeuten etc. Omdat deze personen er zelf voor kiezen om met de producten van Forever te werken.


Party - Het heeft bij sommige mensen helaas een negatieve smaak gekregen door overdadig gebruik, maar er is feitelijk niets mis mee. Het is een manier waarmee (veelal nieuwe) distributeurs / Forever Business Owners mensen om zich heen informeren over de producten of zakelijke mogelijkheid. Dit is (of was vroeger) een van de meest gebruikte methoden waardoor mensen in contact komen met Forever Producten. Niets mis mee, u kunt gewoon de producten via hem of haar blijven afnemen.

Kennissenkring - Forever Living Products bestaat door goede producten te maken, producten waarover mensen praten. De kans is groot dat er binnen uw directe of indirecte kennissenkring wel iemand zit die de producten voor u kan regelen. Ik zou zeggen, gun hem of haar dat en bel even voor uw bestelling!

Online- webshop - Stel u heeft de producten eens gehad/gezien/gebruikt, maar weet niet meer hoe u ze nu kunt verkrijgen. Maak het dan simpel, bestel het online! U betaald via iDeal en krijgt de producten via Post NL thuis gestuurd of u laat deze op een Kiala punt bezorgen. Uiteraard blijft uw 30 dagen niet tevreden van toepassing. 

Bestel Online Forever

Grote inkoop - Bent u van plan groot in te kopen? Bent u een bovengemiddelde consument of wilt u zakelijk inkopen (bijvoorbeeld als personeels presentje) of om te gebruiken in uw eigen onderneming, dan kunt u in aanmerking komen voor de inkoop korting. Van u wordt dan verwacht dat u uw positieve ervaringen met Forever deelt met anderen.

LEES MEER over de Korting bij FOREVER

Uw eigen persoonlijke verkoop netwerk inrichten - Kent u mensen die interesse hebben in de producten, dan kunt u als persoonlijk verkoop punt een centje bijverdienen. Neem contact op, dan kunnen wij u volledig informeren; of schrijf u direct in. Het concept is simpel, producten worden verkocht door personen die enthousiast zijn over de producten en daarom anderen over de producten inspireren.

Verdien geld met de verkoop van Forever Producten

Hoe te bestellen / kopen - Forever Living Products hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Om deze reden kopen veel eerste klanten de producten rechtstreeks bij een contactpersoon (ook wel genoemd distributeur of Forever Business Owner).

Het gemak dient de mens: Ervaring leert dat veel herhaal aankopen gaan vaak via het internet. De betaling is veilig (o.a. via iDeal of credit kaart) en de levering is snel naar u thuis of naar een kiala punt. Ons maakt het niet uit, de keuze is aan u.

LEES MEER