Wat is de invloed van base/zuur?

Door de tijd heb ik veel boeken gelezen over diverse aspecten van gezondheid. Over antioxidanten (de redders van de wereld), werking darmen (wat een reiniging/kuur kan doen), hoe de Aloë Vera alle ziektes in het lichaam kan genezen (al geloof ik dat echt niet), hoe bijenproducten de vergeten magische krachten zijn en ook dieren baat hebben bij de Aloë.
  
Zuur - Base is echt weer een heel ander verhaal. Waar mensen voorheen fronsend opkeken bij de term 'het reinigen van de darmen', wat nu al veel normaler klinkt, is het hebben over een zuur/base balans nog veel onbekender. Zelfs voor mij was dit heel bijzonder.
 
Helaas vanwege minder prettige omstandigheden werden wij geconfronteerd met deze materie. En als wij iets meemaken, dan wil ik er graag inhoudelijk meer van weten. Ik wil zelf begrijpen 'hoe het zit'. Dus nieuwe boeken om te lezen, waaronder het complete handboek zuur base. Zeer interessant!
 
Daarnaast (in de vakantie) heb ik ook een boek over voedingssupplementen gelezen. Een dik en uitgebreide 'wijzer' die onder andere alle vitamines/mineralen bespreekt en nog veel meer. Wat mij dan opvalt is dat het zuur/base aspect van de diverse onderdelen eigenlijk helemaal niet aan de orde komt. Misschien is de term base of alkalisch drie keer voorgekomen in het hele boek. Hieruit trek ik de conclusie: zuur base balans is absoluut geen algemene kennis.
 
Maar hoe zit dat nu met de zuur/base werking van Aloë Vera dranken? Tsja, we moeten dan twee zaken afzonderlijk bepalen. 
 • De zuurgraad (ph waarde) van het product zelf, en 
 • de werking van het product na consumptie. De daadwerkelijke invloed op het lichaam.
 
 De eerste is eenvoudig te bepalen, de tweede veel lastiger. Want een neutraal product kan basisch werken, mits gebonden aan een makkelijk te verwerken zuur.  
 

 Wat ik heb gedaan: ik heb de ph waarde bekeken


 Laten we vooropstellen, ik ben geen medicus of lab specialist. Deze test is dan ook zeker niet representatief voor alles. Maar ik voel mij vrij te delen wat ik constateer. Zeker aangezien er weinig over bekend is, kom ik graag in contact met mensen die hier meer over weten of meer over willen weten.
 
 Eerste conclusie: De Aloë Vera - Forever Freedom drank is zuur (circa ph 4) 

 Bij twijfel zou ik het niet zeggen, maar omdat de waarde zo geel (zuur) aangeeft, durf ik aan te geven dat het product 'zuur' te noemen is. 
 
 Is dat goed of slecht?: Persoonlijk had ik liever gezien dat het product basisch / alkalisch was, aangezien ik nu heb gelezen dat we over het algemeen een overschot aan zuren binnenkrijgen en een tekort aan basische (alkalische) producten. Maar is het erg? Dat niet, want zoveel mensen hebben baat bij de Aloë drank, dat het hoe dan ook zeker de moeite waard is. En een appel of een aardbei is ook zuur en toch ook gezond!
 
--> Ben jij bekend met deze materie zuur - base, wil jij er meer van weten? Neem dan contact met mij op: maarten@bestel-aloevera.nl
 
 
Bestel direct bij Forever - 30 dagen niet tevreden geld terug - retourrecht - veilig betalen !

Aloe Vera Dranken - Geniet van de voordelen van aloe vera in verschillende gezonde variëteiten van verse, gestabiliseerde aloe vera gel. Het hoofdbestanddeel van alle variëteiten is de pure aloe vera gel, welke een rijke aanvulling vormt op gezonde voeding. Drink een van deze dranken dagelijk om de spijsvertering en de opname van voedingsstoffen te bevorderen, om vitamines, mineralen en aminozuren toe te voegen aan uw dieët. En om, voor alles, een goede en gezonde manier van leven na te streven.

LEES MEER

Test van Forever Freedom ph-waarde - De test situatie van de eenvoudige PH bepaling. Nogmaals: Dit is geen wetenschappelijk onderzoek, maar er is wel even goed gekeken.


Resultaat ph-test aloe vera - Het resultaat is duidelijk. Links (geel) is zuur, Rechts Blauw is basisch. Geen twijfel mogelijk, het prduct is zo zuur als het ph stripje kan aangeven. 

afbeelding; testresultaat


Hoe te bestellen / kopen - Forever Living Products hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Om deze reden kopen veel eerste klanten de producten rechtstreeks bij een contactpersoon (ook wel genoemd distributeur of Forever Business Owner).

Het gemak dient de mens: Ervaring leert dat veel herhaal aankopen gaan vaak via het internet. De betaling is veilig (o.a. via iDeal of credit kaart) en de levering is snel naar u thuis of naar een kiala punt. Ons maakt het niet uit, de keuze is aan u.

LEES MEER