FOREVER heeft producten die in ons leven een centrale plaats hebben ingenomen. Niet alleen voor ons zelf, ook voor de mensen om ons heen die wij bekend hebben kunnen maken met de producten van Forever. Iedereen heeft zo zijn voorkeur voor bepaalde producten. Ik ken mensen die zeer veel goede ervaringen hebben met de weightcare van Forever, afvallen, op gezond gewicht komen. Wij hebben echter veel mensen kunnen helpen met de producten die als prettig worden ervaren bij problemen met spieren/gewrichten/bewegen.

De teksten die hieronder staan komen uit de formele productbrochure. Wilt u meer weten over de producten, neemt u dan contact op via de telefoon: 06-5555 7650 of email: Dit jaar Afvallen - weightcare Forever: info@bestel-aloevera.nl zodat wij u persoonlijk kunnen informeren. Wij denken graag mee, ook wanneer iets niet zinvol lijkt, dan zullen wij dat ook zeggen.

Belangrijk: Met de 30 dagen niet tevreden geld terug, heeft u altijd de controle.

Wij hopen dat uw ervaringen net zo positief zullen zijn als die van ons en de mensen om ons heen! Schroom niet om contact op te nemen. Want als wij weten wat uw situatie is, kunnen wij meer vertellen!

Aloe Vera - Heat Lotion - Aloe Heat Lotion bevat verwarmende bestanddelen en is ideaal voor het masseren van gevoelige en vermoeide spieren. Deze lotion maakt de huid soepel en stevig en is uitermate geschikt om vastzittende spieren los te masseren. Onmisbaar in iedere sporttas.

LEES MEER

Aloe Vera - MSM Lotion - MSM staat voor ‘Methyl Sulfonyl Methaan’, een organische zwavelverbinding die voorkomt in bijna alle levende organismen. Zwavel zorgt ervoor dat weefsels soepel, elastisch en stevig blijven. Samen met pure gestabiliseerde aloë vera gel en kruidenextracten zorgt Aloe MSM Gel.

LEES MEER

Forever - Freedom (drank) - Forever Freedom bevat naast alle voordelen van de Forever Aloe Vera Gel ook MSM, glucosamine en chondroïtine. Hiermee is het niet alleen een perfecte basis aanvulling van voedingstoffen maar ook de ideale drank voor sporters en voor iedereen die ook op oudere leeftijd nog actief wil blijven.

LEES MEER

Hoe te bestellen / kopen - Forever Living Products hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Om deze reden kopen veel eerste klanten de producten rechtstreeks bij een contactpersoon (ook wel genoemddistributeur of Forever Business Owner).

Het gemak dient de mens: Ervaring leert dat veel herhaal aankopen gaan vaak via het internet. De betaling is veilig (o.a. via iDeal of credit kaart) en de levering is snel naar u thuis of naar een kiala punt. Ons maakt het niet uit, de keuze is aan u.

LEES MEER