Producten van Forever Living

FOREVER heeft producten die mogelijk kunnen helpen om op gezond gewicht te komen en te blijven. Zelf geloof ik niet in één product die de oplossing is voor alles. Bent u op zoek naar een magisch product waarmee u met één pilletje velen kilo's lichter wordt? Stop met lezen, want Forever is alleen voor de mensen die echt iets willen veranderen!

Forever heeft een heel duidelijk en compleet programma waarmee u kunt werken aan uw gewicht. Of het nu is om een goed voornemen, of vanwege een algemene bewustwording dat u iets moet doen aan uw gezondheid. Op gezond gewicht komen doet u niet alleen met een product of programma. Het is een combinatie van gezond eten, bewegen. Als het mogelijk is zou ik zeker proberen een sport op te pakken. Bij Forever kunt u in ieder geval rekenen op steun van mij, uw contactpersoon. Wij begeleiden u door het hele programma heen.

Het Forever weight care programma bestaat uit een:
• clean / lichaam reiniging van 9 dagen
• eerste volledige programma van 30 dagen
• tweede deel van het programma van 30 dagen

Na afloop van dit programma maken wij een persoonlijk plan hoe u kunt blijven werken aan uw gezondheid. Want Forever heeft niet alleen de Forever Aloe Drank (gele kannetje), maar ook een assortiment voedingssupplementen. Het is uiteraard onzin om alle producten hiervan te gebruiken, want ieders situatie is anders. Maar wellicht zit er wel iets bij wat voor u van toepassing kan zijn.

Wilt u meer weten? Neemt u gerust contact op, want er is veel mogelijk en iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid, verdient persoonlijke aandacht. Mail: info@bestel-aloevera.nl

   weightcare van Forever, afvallen, op gezond gewicht komen.

Wet en regelgeving houden tegen dat wij veel mogen schrijven over de positieve ervaringen, waarbij het allemaal heeft geholpen. Dit om medische claims te voorkomen. De teksten die hieronder staan komen uit de formele productbrochure. Echter, wilt u weten of de producten wellicht bij u kunnen helpen, bel: 06-5555 7650 of mail: info@bestel-aloevera.nl zodat wij u persoonlijk kunnen adviseren. Als wij denken dat het niet zinvol is, zullen wij dat ook zeggen. Want met de 30 dagen niet tevreden geld terug, heeft het geen zin anders te adviseren.

Wij hopen dat uw ervaringen net zo positief zullen zijn als die van ons en de mensen om ons heen! Schroom niet om contact op te nemen. Want als wij weten wat uw situatie is, kunen wij meer vertellen!

Clean - 9 - EG HET FUNDAMENT EN GA VAN START LOOK BETTER. FEEL BETTER. KUNT U ER BETER UITZIEN EN ZICH BETER VOELEN NA SLECHTS 9 DAGEN? JA. Met het CLEAN 9 Programma maakt u een vliegende start op weg naar een slankere en gezondere versie van uzelf. Dit efficiënte en makkelijk te volgen “cleansing” ofwel reinigingsprogramma geeft u de tools in handen die u nodig hebt om vandaag van start te gaan om uw lichaam te transformeren!

LEES MEER

FIT 1 - 30 dagen - RAAK GEÏNSPIREERD EN ZET DE VOLGENDE STAP LOOK BETTER. FEEL BETTER. FOREVER F.I.T.1 ZAL U HELPEN OP EEN ANDERE MANIER TE DENKEN... ...over voeding en lichaamsbeweging en u het inzicht verstrekken dat ervoor zal zorgen dat u gemotiveerd raakt om uw lichaam voorgoed te veranderen. Forever F.I.T.1

LEES MEER

FIT 2 - 30 dagen - BOUW SPIEREN OP EN VET AF MAAK UW TRANSFORMATIE COMPLEET LOOK BETTER. FEEL BETTER. FOREVER F.I.T.2 BRENGT U NAAR HET VOLGENDE LEVEL... Forever F.I.T.2

LEES MEER

Hoe te bestellen / kopen - Forever Living Products hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Om deze reden kopen veel eerste klanten de producten rechtstreeks bij een contactpersoon (ook wel genoemddistributeur of Forever Business Owner).

Het gemak dient de mens: Ervaring leert dat veel herhaal aankopen gaan vaak via het internet. De betaling is veilig (o.a. via iDeal of credit kaart) en de levering is snel naar u thuis of naar een kiala punt. Ons maakt het niet uit, de keuze is aan u.

LEES MEER