Bent u op zoek naar hét gele kannetje ? Dé Aloë Vera drank ?

FOREVER is bekend, en groot, geworden door hét "gele kannetje". De aloe vera die vele mensen elke dag drinken, dag in dag uit. En iedereen profiteert er op hun manier van. Veel mensen ervaren het positief op de darmen, sommigen merken verbetering in de huid of het algehele energie herstel. Meestal omschreven door "lekkerder in je vel zitten". Of met de freedom in het bewegingsapparaat en de Berry de blaas. Iedereen ervaart het op hun manier.   

Het "gele kannetje" heeft een nieuwe verpakking!

Ben ik problemen tegen gekomen onder mijn klanten kring ? Eigenlijk niet, het heeft onder mijn klantenkring nog nooit iets kwaad gedaan. De meest negatieve opmerkingen zijn: "smaakt niet lekker" of "ik vergeet het". Is iedereen het altijd elke dag gaan drinken, nee dus. Sommige 'nieuwe' klanten proberen het een week en haken dan af. Als ze het dan op tijd komen melden geen probleem, 30 dagen niet tevreden geld terug. Daarnaast is het een natuurproduct en zou je, afhankelijk van de situatie, het eigenlijk drie maanden lang elke dag gebruiken. Bedenk maar dat vele gezonden producten, of dit nu een appel, banaan, geconcentreerde vitamine-c of aloe vera is, dat mag iets langer duren.

Wel heb ik vele mensen er van zien opknappen die allen zeiden: Wist ik dit maar eerder ! Want er gaat niets boven je gezondheid en alles wat daarbij helpt in de dagelijkse activiteit, energie, uiterlijk, fit gevoel, minder klachten, langer door kunnen gaan wordt erg gewaardeerd.

Aloe Vera Dranken - Geniet van de voordelen van aloe vera in verschillende gezonde variëteiten van verse, gestabiliseerde aloe vera gel. Het hoofdbestanddeel van alle variëteiten is de pure aloe vera gel, welke een rijke aanvulling vormt op gezonde voeding. Drink een van deze dranken dagelijk om de spijsvertering en de opname van voedingsstoffen te bevorderen, om vitamines, mineralen en aminozuren toe te voegen aan uw dieët. En om, voor alles, een goede en gezonde manier van leven na te streven.

LEES MEER

Darmen - De Aloë vera heeft een reinigende werking op de darmen. Magisch ? Nee. De Aloë Vera helpt met het afvoeren van de afvalstoffen die 'vast' zitten in de darmen. Nieuwe gebruikers merken metname in het begin een wisseling in stofwisseling en ontlasting, dit is veel voorkomend. Bij goed gebruik (suggestie dagelijks 3 eetlepels elke ochtend na het opstaan) komt de darmwisseling al snel (een of enkele weken) weer tot rust en blijft deze stabiel. Meestal pretter dan hoe die daarvoor was.   

LEES MEER

Hoe te bestellen / kopen - Forever Living Products hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Om deze reden kopen veel eerste klanten de producten rechtstreeks bij een contactpersoon (ook wel genoemddistributeur of Forever Business Owner).

Het gemak dient de mens: Ervaring leert dat veel herhaal aankopen gaan vaak via het internet. De betaling is veilig (o.a. via iDeal of credit kaart) en de levering is snel naar u thuis of naar een kiala punt. Ons maakt het niet uit, de keuze is aan u.

LEES MEERExtra productinformatie: Omdat de aloe vera vele vitaminen, mineralen en aminozuren bevat kan deze veel goeds doen aan de gezondheid. Dit kan je merken in weerbaarheid/weerstand of meer energie. Ook kan het de huid (positief) beïnvloeden. Dit proces duurt veelal minstens ca. drie maanden, simpelweg omdat de aanmaak van huidcellen niet sneller gaat. Éen vernieuwing is in ca. 21-28 dagen gedaan, na drie vernieuwingen wordt het pas zichtbaar. In de eerste maand wil bij sommige mensen wel eens de huid wat minder er uit zien (in de vorm van pukkels). Dit is wel te verklaren, de huid gaat reinigen en de afvalstoffen worden afgevoerd. Dit kan intern (via blaas/ontlasting) of extern via de huidporieën. Eenmaal schoon, zal in de meeste gevallen de huid er daarna juist "schoner" uit zien. Dit werkt het beste als je elke dat de aloe vera inneemt, zodat het lichaam op regelmatige wijze wordt gevoed.