Vervelend, te droge handen en voeten is niet prettig.
Maar wat nu?

Droge huid is een veelvoorkomend euvel. Het vervelende is dat dit vaak het begin is van andere problemen. Te dikke droge huid kan breken, waardoor het lijkt alsof er met een mes in het lichaam wordt gesneden. Ook kan het andere huidproblemen verergeren.

Een goede huid is het makkelijkste bij een gezond lichaam. Drink voldoende water, niet de hele dag door koffie drinken en matig eventueel alcohol. De huid is één van de afvoer kanalen van de afvalstoffen van het lichaam. Als je voorstelt dat door transpireren, het ademen de huid deze heel veel afvalstoffen naar buiten brengt, is het goed te bedenken dat wanneer dit niet optimaal werkt, door een afgesloten droge huid er andere problemen ontstaan

Forever kan je helpen bij de gezondheid. Maar met andere simpele oplossingen, kom je ook een heel eind. Drink voldoende water, zorg dat je voldoende antioxidanten binnen krijgt, denk aan bijvoorbeeld Vitamine C. De Aloë vera kan je helpen met de vitaminen/mineralen die er inzitten en door het reinigen van het lichaam zorgen voor de optimale opname van de overige voeding.Het gele kannetje is zo'n aloe vera drank.

Verwijder overtollige huid (eelt), want te veel huid kan breken wat nare pijnlijke gevolgen heeft. De pedicure/manicure kan je hier alles over vertellen. Maar bij de drogist zijn ook vele vijlen beschikbaar en je hoeft echt niet de duurste te nemen, want 'seen on tv' als het te mooi klinkt... een huismerk kan voldoende zijn.

Hou de huid soepel. Hieronder zal ik een aantal producten aanbevelen van Forever. Maar de eenvoudige vaseline kan soms ook al goed werken, al blijft het dan soms wel wat vettig.

Aloe Vera Dranken - Geniet van de voordelen van aloe vera in verschillende gezonde variëteiten van verse, gestabiliseerde aloe vera gel. Het hoofdbestanddeel van alle variëteiten is de pure aloe vera gel, welke een rijke aanvulling vormt op gezonde voeding. Drink een van deze dranken dagelijk om de spijsvertering en de opname van voedingsstoffen te bevorderen, om vitamines, mineralen en aminozuren toe te voegen aan uw dieët. En om, voor alles, een goede en gezonde manier van leven na te streven.

LEES MEER

Propolis - De mix van Aloë vera met het bijenproduct Propolis en kamille extracten maakt een ontzettend fijne creme. De creme vind ik persoonlijk een mooie stevigheid hebben, wat dikker dan de gelly, doch goed smeerbaar. De meervoudige aminozuren, vitaminecomplexen A en E en waardevolle structuurbouwstenen in Aloe Propolis crème ondersteunen het herstel van de huid. Een perfecte vochtinbrenger én beschermer voor iedere dag met een bijzonder kalmerende werking op met name de gevoelige huid.  

LEES MEER

Moisterizing - Deze lotion wordt veel gebruikt voor de droge huid, waarbij veel mensen het ook voor de voeten gebruiken. De reden hiervoor is dat deze loition zeer effectief is en daarnaast een specifieke (aangename) geur heeft. En op het gezicht kan deze (is mijn ervaring) wel eens te aanwezig zijn. Maar de meningen zijn hier verschillend over. De lotion bestaat uit gestabiliseerde aloë vera gel, allantoïne, abrikozenpitolie en jojobaolie bevat. Alle vier bekende hydraterende en vochtregulerende ingrediënten. Daarnaast zijn elastine en collageen toegevoegd, voor een zachte, soepele en gladde huid. Deze ingrediënten helpen tevens om het verouderingsproces te vertragen. Ideaal als gezicht-, hand- en bodylotion of onder make-up.   

LEES MEER

Gelly - Bent u op zoek naar een licht, neutraal product. Dan kan de Aloë vera Gelly uitkomst bieden. Deze is dun, smeert heel makkelijk en kan eigenlijk nooit kwaad. Aloe Vera Gelly bestaat voornamelijk uit pure gestabiliseerde aloë vera gel en is in het bijzonder effectief bij een droge of schrale huid. Het verzacht de gevoelige plekken op de huid. In essentie gelijk aan het binnenste van het aloë vera blad, is deze 100% gestabliseerde aloë vera gel ook een ideale aftersun crème. De Gelly is onmisbaar in een EHBO-kit. De Aloe Vera Gelly draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid en biedt verkoeling.

Dit is een must-have product, altijd goed.

LEES MEER

Hoe te bestellen / kopen - Forever Living Products hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Om deze reden kopen veel eerste klanten de producten rechtstreeks bij een contactpersoon (ook wel genoemd distributeur of Forever Business Owner).

Het gemak dient de mens: Ervaring leert dat veel herhaal aankopen gaan vaak via het internet. De betaling is veilig (o.a. via iDeal of credit kaart) en de levering is snel naar u thuis of naar een kiala punt. Ons maakt het niet uit, de keuze is aan u.

LEES MEERExtra productinformatie: Omdat de aloe vera vele vitaminen, mineralen en aminozuren bevat kan deze veel goeds doen aan de gezondheid. Dit kan je merken in weerbaarheid/weerstand of meer energie. Ook kan het de huid (positief) beïnvloeden. Dit proces duurt veelal minstens ca. drie maanden, simpelweg omdat de aanmaak van huidcellen niet sneller gaat. Éen vernieuwing is in ca. 21-28 dagen gedaan, na drie vernieuwingen wordt het pas zichtbaar. In de eerste maand wil bij sommige mensen wel eens de huid wat minder er uit zien (in de vorm van pukkels). Dit is wel te verklaren, de huid gaat reinigen en de afvalstoffen worden afgevoerd. Dit kan intern (via blaas/ontlasting) of extern via de huidporieën. Eenmaal schoon, zal in de meeste gevallen de huid er daarna juist "schoner" uit zien. Dit werkt het beste als je elke dat de aloe vera inneemt, zodat het lichaam op regelmatige wijze wordt gevoed.