Waarom ik en Forever Living

MENSEN vragen wel eens, waarom JIJ en FOREVER

Aloe Vera Dranken

JIJ HEBT TOCH EEN HOGE OPLEIDING? - Mensen met een hoge opleiding mogen dan niet genieten van hoogwaardige producten? Maar Forever heeft toch een marketing structuur waarmee het niet in de winkels te koop is?

Klopt! Alleen via super enthousiaste gebruikers, zoals ik. En als u het een kans geeft, waarschijnlijk u straks ook. Mensen kunnen er vanalles van vinden, maar de producten zijn gewoon super goed. En met 30 dagen niet tevreden geld terug, kan je als consument geen risico lopen. Forever is niet voor niets al jarenlang marktleider, en in NL aangesloten bij de branche Directe Verkoop.

LEES MEER

GEZONDHEID - Volgens mij wil iedereen een goede gezondheid. Forever is geen magie, het is geen hocus spocus, het zijn gewoon goede producten die positief bij kunnen dragen aan een gezond leven. Door de manier van verkoop kunt u vooraf, tijdens en achteraf altijd vragen stellen aan uw verkoper, mij in dit geval. Dat is toch prachtig! Maak hier gebruik van, probeer lekker alle producten uit en ontdek wat goed voor u is.

LEES MEER

HELPEN - Met deze manier van werken kan je mensen daadwerkelijk helpen. Ik vind het geweldig als ik iemand kan helpen minder of geen last meer te hebben van iets. Of gewoon net even wat meer energie, lekkerder in je vel zitten. Het draait allemaal om balans. Een heel enkele keer zit er iemand tussen die minder profijt heeft, maar eigenlijk nooit mensen die er slechter van worden. Het kan eigenlijk alleen maar beter worden. Ons heeft het alleen maar verbetering gebracht in de gezondheid, dit is de drijfveer om het anderen ook te laten ervaren.

LEES MEER

Hoe te bestellen / kopen - Forever Living Products hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Om deze reden kopen veel eerste klanten de producten rechtstreeks bij een contactpersoon (ook wel genoemd distributeur of Forever Business Owner).

Het gemak dient de mens: Ervaring leert dat veel herhaal aankopen gaan vaak via het internet. De betaling is veilig (o.a. via iDeal of credit kaart) en de levering is snel naar u thuis of naar een kiala punt. Ons maakt het niet uit, de keuze is aan u.

LEES MEER