Wie & Wat is Forever Living Products?

FOREVER LIVING PRODUCTSNATUURPRODUCTS
Laten we beginnen, ik ben 'slechts' een enthousiaste gebruiker met een eigen klantenkring. De Officiële website van Forever Living is: ForeverLiving.com.

Forever is opgericht in 1978 in Scottsdale, Arizona. Forever Living Products is wereldwijd de grootste teler, producent en distributeur van Aloë Vera Producten.

EEN BEDRIJF DAT HET ANDERS DOET
In tegenstelling tot andere bedrijven die opscheppen over hun verantwoordelijkheid voor het milieu, en rekening houden met de trends, evalueert Forever voortdurend haar eigen praktijken om onszelf zo effectief en goed mogelijk te verbeteren op een regelmatige basis. Wij doen het niet omdat het trendy is, maar we doen het omdat we geloven dat het goed is om te doen.

Ons bewustzijn van milieu begint al bij de basis. Forever heeft meer dan 50 miljoen Aloë Vera Planten groeien op onze eigen plantages in de Dominicaanse Republiek en Texas. 20 Aloë Vera planten zijn in staat om dezelfde CO2 om te zetten in zuurstof als één boom! Dus Forever voorziet ieder jaar de aarde, alleen al met Aloë, van 2 miljoen ton zuurstof!

Al meer dan 35 jaar is Forever druk bezig met het zoeken naar de beste natuurlijke bronnen voor gezondheid en schoonheid en willen deze met iedereen wereldwijd delen. Met een streven naar kwaliteit en puurheid, zijn we gepassioneerd om iedereen wereldwijd te helpen om er beter uit te zien en om zich beter te voelen.

EEN TOEWIJDING AAN KWALITEIT
Forever belooft om de best beschikbare producten op de markt te brengen. Wij houden ons aan de hoogst beschikbare normen en als we ze niet kunnen vinden, definiëren wij ze zelf.

Er zijn industrienormen, overheidsnormen en tot slot zijn er de Forever normen - de hoogst beschikbare normen.

Wij bezitten onze eigen plantages, fabrieken en distributie. Gedurende het gehele teelproces tot en met de distributie van het eindproduct wordt de kwaliteit nauwlettend in de gaten gehouden door Forever's regelmatige kwaliteitscontroles. Alleen zo kan de zuiverheid van onze gel, die de basis vormt voor onze eersteklas kwaliteitsproducten, worden gegarandeerd. Van Plant naar Product naar U.

EEN LEVENSVERANDERENDE OPPORTUNITY
Met meer dan 10 miljoen Forever Business Owners in meer dan 158 landen wereldwijd helpt Forever mensen te leven op een manier die ze nooit hebben durven dromen.

De Forever Opportunity laat u voor u zelf werken, maar u staat er niet alleen voor. Wij geven u de tools, inspiratie en leiderschap die u nodig heeft om uw doelen te bereiken. Het ligt in onze aard om goede dingen te delen. Zo werkt onze business. Één verhaal tegelijk, van één persoon naar de andere.

Wil je meer weten over aloe vera algemeen? Er zijn veel boeken geschreven over Aloe Vera. Wil je er gewoon van genieten? Bestel dan de producten eenvoudig in de webshop

Bestel direct bij Forever - 30 dagen niet tevreden geld terug - retourrecht - veilig betalen !

Aloe Vera plant - Dit is de plant waar het om gaat. Uit de bladen komt de GEL die gebruikt wordt voor de diverse producten. Theoretisch kunt u de planten ook thuis gewoon laten groeien. Maar voor de beste werking is wel een bepaalde omgeving vereist, zoals de juiste type bodem en hoeveelheid zonlicht.

Er is veel over geschreven: boeken aloe vera  

LEES MEER over de Aloë Vera Plant 

VERKOOP ALOE VERA - De verkoop van de Aloe Vera gaat via personen. In tegenstelling tot de 'gangbare' manier om via bedrijven te verkopen, kiest Forever er voor de verkoop te laten lopen via enthousiaste gebruikers. Zo weet u zeker dat uw contactpersoon ervaring heeft met de producten.

LEES MEER

Kantoor in Baarn - Het kantoor van Forever BeNeLux zit in Baarn. Vanuit hier worden vele distributeurs / Forever Business Owners ondersteund.

LEES MEER

Distributie  Forever Living Products - Forever Living Products heeft veel klanten en die worden allemaal voorzien van producten. De distributie verloopt vanuit Nederland. Er worden meer dan anderhalf miljoen 1.500.000 dozen verzonden naar 93 landen! En dit alles vanuit Oud-Gastel.

Bekijk hier de virtuele tour.

Een prestatie om trots op te zijn! 

LEES MEER

Hoe te bestellen / kopen - Forever Living Products hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Om deze reden kopen veel eerste klanten de producten rechtstreeks bij een contactpersoon (ook wel genoemddistributeur of Forever Business Owner).

Het gemak dient de mens: Ervaring leert dat veel herhaal aankopen gaan vaak via het internet. De betaling is veilig (o.a. via iDeal of credit kaart) en de levering is snel naar u thuis of naar een kiala punt. Ons maakt het niet uit, de keuze is aan u.

LEES MEER