Bent u op zoek naar hét gele kannetje ? Dé Aloë Vera drank ?

FOREVER heeft hét gele kannetje in een nieuwe verpakking gedaan! Dezelfde kwaliteit als vroeger, in een nieuw jasje.

Aloë vera zoals de natuur het heeft bedoeld

  • 99,7% pure gel uit het binnenblad van de aloë vera plant
  • Zonder conserveermiddelen
  • Suikervrij
  • Glutenvrij
  • Rijk aan vitamine C
  • Natuurlijke, frisse smaak
  • Een uitstekende aanvulling op een gezond voedingspatroon
  • Forever’s Bestseller!

Stel je eens voor dat je op een aloë vera plantage staat, het blad van een aloë plant opensnijdt en de gel direct kunt proeven. Onze Forever Aloe Vera Gel met 99,7% pure gel komt heel dicht in de buurt! Het is niet voor niets het eerste product dat een certificaat ontving van het International Aloe Science Council (IASC) voor de puurheid en kwaliteit.

Forever Aloe Vera Gel is gemaakt van pure gel uit het binnenblad van de aloë vera plant. Er worden geen suikers en conserveermiddelen toegevoegd tijdens het verwerkingsproces. De drank is een uitstekende aanvulling op een uitgebalanceerd en gezond voedingspatroon.

Geniet van de natuurlijke smaak van onverdunde gel en profiteer van alle waardevolle eigenschappen van aloë vera en vitamine C. Precies zoals de natuur het heeft bedoeld.

Forever gaat voor een puur product. Om de kwaliteit te waarborgen wordt onze aloë vera gel na de oogst direct verwerkt. De gel wordt verpakt in Tetra Pak verpakkingen die gemaakt zijn van 100% recyclebaar materiaal.

De aloë vera gel is afkomstig van onze eigen plantages in Texas en de Dominicaanse Republiek.

Ingrediënten:
Gestabiliseerde aloë vera gel [aloë vera gel (99,7%), vitamine C (ascorbinezuur), zuurteregelaar (citroenzuur)].

Gebruik:
Tweemaal daags 60 ml of driemaal daags 40 ml.

Aloe Vera Dranken - Geniet van de voordelen van aloe vera in verschillende gezonde variëteiten van verse, gestabiliseerde aloe vera gel. Het hoofdbestanddeel van alle variëteiten is de pure aloe vera gel, welke een rijke aanvulling vormt op gezonde voeding. Drink een van deze dranken dagelijk om de spijsvertering en de opname van voedingsstoffen te bevorderen, om vitamines, mineralen en aminozuren toe te voegen aan uw dieët. En om, voor alles, een goede en gezonde manier van leven na te streven.

LEES MEER

Darmen - De Aloë vera heeft een reinigende werking op de darmen. Magisch ? Nee. De Aloë Vera helpt met het afvoeren van de afvalstoffen die 'vast' zitten in de darmen. Nieuwe gebruikers merken metname in het begin een wisseling in stofwisseling en ontlasting, dit is veel voorkomend. Bij goed gebruik (suggestie dagelijks 3 eetlepels elke ochtend na het opstaan) komt de darmwisseling al snel (een of enkele weken) weer tot rust en blijft deze stabiel. Meestal pretter dan hoe die daarvoor was.   

LEES MEER

Hoe te bestellen / kopen - Forever Living Products hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Om deze reden kopen veel eerste klanten de producten rechtstreeks bij een contactpersoon (ook wel genoemddistributeur of Forever Business Owner).

Het gemak dient de mens: Ervaring leert dat veel herhaal aankopen gaan vaak via het internet. De betaling is veilig (o.a. via iDeal of credit kaart) en de levering is snel naar u thuis of naar een kiala punt. Ons maakt het niet uit, de keuze is aan u.

LEES MEERExtra productinformatie: Omdat de aloe vera vele vitaminen, mineralen en aminozuren bevat kan deze veel goeds doen aan de gezondheid. Dit kan je merken in weerbaarheid/weerstand of meer energie. Ook kan het de huid (positief) beïnvloeden. Dit proces duurt veelal minstens ca. drie maanden, simpelweg omdat de aanmaak van huidcellen niet sneller gaat. Éen vernieuwing is in ca. 21-28 dagen gedaan, na drie vernieuwingen wordt het pas zichtbaar. In de eerste maand wil bij sommige mensen wel eens de huid wat minder er uit zien (in de vorm van pukkels). Dit is wel te verklaren, de huid gaat reinigen en de afvalstoffen worden afgevoerd. Dit kan intern (via blaas/ontlasting) of extern via de huidporieën. Eenmaal schoon, zal in de meeste gevallen de huid er daarna juist "schoner" uit zien. Dit werkt het beste als je elke dat de aloe vera inneemt, zodat het lichaam op regelmatige wijze wordt gevoed.