Forever Sonya Mascara

FOREVER heeft maakt alleen de beste producten. Bekend van de Aloë Vera drank en tegenwoordig ook de afslank producten. Bekend bij de liefhebber en kenner is de Sonya reeks van Forever altijd al een succes geweest. 

Of het nu gaat om de infinity huidverzorging of make-up, Forever kiest altijd huidvriendelijke ingrediënten.  De mascara is hier geen uitzondering op. Met diverse (7) verzorgende ingrediënten en meerdere (3) soorten was haalt u alleen het beste in huis.

Maar laat u niets wijs maken, probeer het vooral zelf. Forever heeft 30 dagen niet tevreden geld terug garantie....


Wilt u meer weten? Bekijk alles in de webshop of neemt u gerust contact op, want er is veel mogelijk en iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid, verdient persoonlijke aandacht. Mail: info@bestel-aloevera.nl

FOREVER SONYA MASCARA - Een heerlijke verzorgende en natuurlijke mascara. Verwen jezelf (of je partner) en probeer deze mascara eens uit. Met meerdere verzorgende ingredienten geeft dit wimpers een maximaal effect! Alleen kwalitatief hoogwaardige ingrediënten zijn gekozen om deze mascara te maken. Het is tenslotte ook een verzorgingsproduct dat je dagelijks toepast. Ervaar, geniet en schitter.

LEES MEER

FOREVER SONYA EYELINER - Precies wat u nodig heeft om een een perfecte oogopslag. Met natuurlijke ingrediënten die de gevoelige huid romdom het oog kan verzorgen. Ideaal voor iedereen die heel precieze lijnen wil kunnen maken in een intens zwarte kleur.

LEES MEER

Hoe te bestellen / kopen - Forever Living Products hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Om deze reden kopen veel eerste klanten de producten rechtstreeks bij een contactpersoon (ook wel genoemddistributeur of Forever Business Owner).

Het gemak dient de mens: Ervaring leert dat veel herhaal aankopen gaan vaak via het internet. De betaling is veilig (o.a. via iDeal of credit kaart) en de levering is snel naar u thuis of naar een kiala punt. Ons maakt het niet uit, de keuze is aan u.

LEES MEER